language

N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


Contrasenya

Ets nou?

Fes clic aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

 

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Nus de Llibres i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb el Reial Decret 1720/2007 de Desenvolupament de la LOPD, us informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliteu determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de Nus de Llibres, el seu titular i responsable. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés a llur tractament, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix us informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial Decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

Nus de Llibres es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe i indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o a qualsevol tercer per omplir els formularis amb dades falses o inexactes, incomplets, no actualitzats, o amb dades de tercers.

Quines dades sol·licitem i amb quina finalitat?

Les dades que us sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per a la qual es recullen, i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos-els. No obstant això, tots són d’obligada resposta per poder complir la finalitat de la seva sol·licitud.

La nostra pàgina web recull les vostres dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic:

En la secció USUARIS us sol·licitem les dades personals per registrar-vos com a usuari a la nostra web i accedir als serveis que exigeixen registre previ, així com per facilitar-vos informacions sobre els nostres productes que considerem del vostre interès.

Així mateix, en la secció CONTACTA, posem a la vostra disposició diverses adreces de correu electrònic, amb la finalitat que ens sol·liciteu qualsevol tipus d’informació o aclariment. Si incloeu dades personals en el vostre correu electrònic, o la vostra adreça conté dades personals, ens autoritzeu a incorporar-los als nostres fitxers corresponents.

També us informem que, en el cas de recepció del vostre currículum vitae a través del correu electrònic, les vostres dades s’incorporaran als nostres fitxers de Recursos Humans amb la finalitat d’incorporar-los als processos de selecció de personal presents i futurs.

En tots aquests casos les vostres dades seran incorporades a un fitxer de GESTIÓ. L’acceptació de les presents polítiques de privacitat implica el consentiment de l’usuari per rebre les nostres informacions comercials relacions amb la nostra activitat, inclusivament per mitjans electrònics, sempre que no ens indiqueu el contrari al correu electrònic administracio@nusdellibres.com.

Nus de Llibres es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les vostres dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals

En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, dirigint-vos a l’adreça següent: Nus de Llibres, SL – C/ Sant Salvador, 8 – 25005 Lleida.

Considerem que si no cancel·leu les vostres dades personals expressament dels nostres fitxers, continueu interessat a seguir-hi incorporat fins que ho considerem oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

Us informem que les vostres dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. De manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, a excepció que l’usuari ens ho autoritzi expressament, en els casos legalment previstos.

Seguretat de les vostres dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial Decret 1720/2007, que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les vostres dades

És important que, perquè puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació; en cas contrari, no responem de la seva veracitat.

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre Nus de Llibres i l’USUARI és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, us informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes la comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal i, en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels seus destinataris, us informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús implica la seva autorització expressament per remetre-us els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això, si no desitgeu rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic, podeu oposar-vos-hi comunicant-ho l’adreça indicada a dalt.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que es puguin facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

Nus de Llibres pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin a la nostra web, així com a modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliteu les vostres dades a través d’aquesta web.

0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant