Institut Ramon Muntaner (IRMU)

Irmu

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) és la fundació creada el 3 de juliol de 2003, amb seu a Móra la Nova, d’un acord entre la Generalitat de Catalunya i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC). El patronat consta de catorze membres que es reparteixen equitativament entre la CCEPC i la Generalitat de Catalunya. La CCEPC va ser creada l’any 1992 com una federació dels centres d’estudis i en aquests moments està integrada per cent vint entitats.

L’Institut té com a objectius principals el suport a la recerca i la difusió de l’activitat generada des dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal. Per a assolir aquests objectius obre un ampli ventall de projectes i algunes línies d’ajuts per tal que cada entitat participi en aquells que responguin millor a les seves necessitats. Cal destacar que la missió principal de l’IRMU és ser una eina al servei de les necessitats i objectius dels centres d’estudis.

El fons de publicacions que presenta l’Institut està format per llibres de recerca i divulgació cultural produïts majoritàriament per centres i instituts de recerca local i comarcal. També inclou les publicacions pròpies de l’Institut i les de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

DISTRIBUCIÓ: Territoris de parla catalana

www.irmu.org

merce@irmu.org / pineda@irmu.org

977401757

Publicacions

1 2 3 27